BLOG BERICHT

BLOG

Huub Vermeulen over Autosportinfo.com

9 | 02 | 2015

Een informatieve website waar je alles kan vinden over autoraces, daar hebben we behoefte aan. Er zijn weinig sporten waar het zo moeilijk is om aan complete informatie te komen. “Ik wil gaan racen, hoe werkt dat?” is gewoon een moeilijke vraag waar je niet zo maar even antwoord op krijgt.

“Autosportinfo.com zou best eens een schot in de roos kunnen zijn”

De Nederlandse autosportbond zou antwoord moeten kunnen geven, maar zij zorgen er voor om de sport die er al is in banen te leiden. Ofwel; het te regelen voor de mensen die het al doen. Organisator van amateurwedstrijden Dutch National Racing Team (DNRT) komt er het dichtste bij. Geeft informatie over deelname, dat je een racecursus moet doen en een auto moet hebben. Maar is natuurlijk ook druk met het organiseren. Wie dan informatie vraagt krijgt dat wel. Echter, ook die informatie gaat vooral over het deel dat zij zelf doen. Het organiseren van amateurwedstrijden.

Conclusie: Autosportinfo.com zou best eens een schot in de roos kunnen zijn. Vooral in het algemeen belang. Want iedere sport heeft behoefte aan nieuwe aanwas. Zeker in deze tijd. En als het goed is kan iedereen daar wel bij varen. In de eerste plaats mensen die willen starten. Maar ook organisatoren en serviceverleners. Terwijl de mogelijkheden om (bijna) alles zelf te doen blijven bestaan. Zelf doen maakt het goedkoper, als je er maar achter kan komen hoe het werkt. Ook daar zou deze site in kunnen voorzien. Om die reden wensen wij jullie veel succes en zullen we alle medewerking verlenen die nodig is.

Groet en veel succes!

Huub Vermeulen

Huub Vermeulen is voorzitter van de stichting Dutch National Racing Team (DNRT) en Zomeravondcompetitie (ZAC), betrokken bij en oud eigenaar van de Rensportschool Zandvoort (RSZ). Meer blogs van Huub zullen dit jaar volgen, dus bezoek Autosportinfo.com op regelmatige basis.


Geef je reactie op dit blogbericht